Historia konfiguracji
Przywrócić poprzednią wersję?
Przywrócenie obejmie wszystkie trzy pliki. Aktualna wersja zostanie zachowana, a przywracana konfiguracja przejdzie ponowną walidację.
Historia konfiguracji
Przywrócenie obejmie wszystkie trzy pliki. Aktualna wersja zostanie zachowana, a przywracana konfiguracja przejdzie ponowną walidację.